JAVNI POZIV za plaćeni program obuke i prakse za zanimanje Pomoćni radnik u pripremi i serviranju hrane

June 7, 2021
June 7, 2021 BIPS

 

Pozivamo vas da se u okviru drugog ciklusa implementacije programa  plaćenih stručnih praksi u kompanijama, koji se realizuje u okviru programa “Znanjem do Posla  prijavite za obuku i stručnu praksu za zanimanje Pomoćni radnik u pripremi i serviranju hrane.

Obuka je namenjena mladim, nezaposlenim ljudima do 35 godina starosti,  srednje stručne spreme III i IV stepena, ugostiteljskog usmerenja.

Praktični deo obuke sprovodiće se u kompaniji Šumarice d.o.o u Kragujevcu kroz učenje na radnom mestu. Teorijska obuka sprovodiće se u Trgovinsko-ugostiteljskoj školi (TUŠ) ,,Toza Dragović”. Nakon završene obuke svi polaznici će u zavisnosti od pokazanih rezultata na praksi, dobiti mogućnost zaposlenja u kompaniji.

Pored programa obuke u Kragujevcu, realizujemo i plaćenu obuku za isto zanimanje u Vrnjačkoj Banji u saradnji sa Solaris Resort-om i Turističko-ugostiteljskom školom iz Vrnjačke Banje.

Ukoliko ste zainteresovani za rad u ugostiteljskoj delatnosti i želite da radite poslove vezane za obradu, pripremu i servisiranje hrane, onda je ovo prava obuke za vas!

Požurite i prijavite se što pre!

Rok za prijavljivanje: 23.06.2021. godine

Za PRIJAVU i dostavljanje CV-ja, kao i  sva pitanja i informacije, koristite mail: info@bips.rs ili telefon 060/440-55-68

, , , , , , , , , ,