JAVNI POZIV za prijavljivanje za obuku za zanimanje Građevinski radnik

May 29, 2019 BIPS

Program Znanjem do posla


Projekat „Obuka za zanimanje Građevinski radnik“

 

BUSINESS INNOVATION PROGRAMS RASPISUJE

JAVNI POZIV

za prijavljivanje za obuku za zanimanje Građevinski radnik

 

U programu učestvuje kompanija IP gradnja.

Ko se može prijaviti?

Uslovi za učešće na obuci:

  • Starost do 35 godina,
  • I stepen stručne spreme,
  • Veštine komunikacije i timskog rada,
  • Spretnost u ručnom radu.

 

Šta dobijate prijavom na konkurs?

Prijavom na konkurs stičete mogućnost da se uključite u program obuke na radom mestu za zanimanje Građevinski radnik, koje je veoma traženo na tržištu rada. Svi polaznici koji uspešno završe obuku, dobiće sertifikat o završenoj obuci.

Tokom praktičnog dela obuke u kompaniji predviđena je mesečna nadoknada u bruto iznosu od 200 švajcarskih franaka, u dinarskoj protivvrednosti.

 

Kako je program osmišljem?

  • Prvi deo obuke je teoretskog tipa, traje 56 sati i odvijaće se u kompaniji.  Kroz ovaj deo obuke kandidati se pripremaju za praktični deo.
  • Po završetku teoretskog dela obuke, sledi praktični deo, koji se odvija u kompaniji IP gradnja i traje 304 sata. Tokom praktičnog dela, kandidati uče u praksi posao Građevinskog radnika, razvijaju potrebna znanja i veštine, uz iskusne mentore i stručnjake u datoj oblasti. Po završetku praktičnog dela obuke, polaznici polažu završni ispit. Okvirni period realizacije stručne prakse – praktičnog dela obuke je jun – septembar 2019. godine.
  • Kandidatima koji polože završni ispit, ostave najbolji utisak na praktičnom delu obuke i zadovolje zahteve partnerske kompanije, biće ponuđena mogućnost zapošljavanja.

Ukupan planirani broj polaznika obuke na radnom mestu je 10.

Kako se možete prijaviti?

Prijavljivanje za obuku se vrši dostavljanjem popunjene prijave u propisanom obrascu na e-mail ms@bips.no ili lično u prostorijama Business Innovation Programs-a (BIPS), Trg topolivaca 4, kancelarija 1, svakog radnog dana od 9.00 do 14.00 časova.

Rok za prijavu je 15.06.2019. god.

Sva eventualna pitanja možete postaviti putem e-maila ms@bips.no ili telefona 060/4405569.