JAVNI POZIV za prijavljivanje za obuku za zanimanje Operater na liniji za profilisanje

May 25, 2019 BIPS

Program Znanjem do posla


Projekat „Obuka za zanimanje Operater na liniji za profilisanje“

 

BUSINESS INNOVATION PROGRAMS RASPISUJE

JAVNI POZIV

za prijavljivanje za obuku za zanimanje Operater na liniji za profilisanje

 

U programu učestvuje kompanija Unipromet Čačak.

Ko se može prijaviti?

Uslovi za učešće na obuci:

  • Starost do 35 godina,
  • III stepen stručne spreme, poželjno tehničke ili metalske struke,
  • Veštine komunikacije i timskog rada,
  • Spretnost u ručnom radu.

 

Šta dobijate prijavom na konkurs?

Prijavom na konkurs stičete mogućnost da se uključite u program obuke na radom mestu za zanimanje Operater na liniji za profilisanje, koje je veoma traženo na tržištu rada. Svi polaznici koji uspešno završe obuku, dobiće sertifikat o završenoj obuci.

Tokom praktičnog dela obuke u kompaniji predviđena je mesečna nadoknada u bruto iznosu od 200 švajcarskih franaka, u dinarskoj protivvrednosti.

 

Kako je program osmišljem?

  • Prvi deo obuke je teoretskog tipa, traje 56 sati i odvijaće se u kompaniji.  Kroz ovaj deo obuke kandidati se pripremaju za praktični deo.
  • Po završetku teoretskog dela obuke, sledi praktični deo, koji se odvija u kompaniji i traje 304 sata. Tokom praktičnog dela, kandidati uče u praksi posao Operatera na liniji za profilisanje, razvijaju potrebna znanja i veštine, uz iskusne mentore i stručnjake u datoj oblasti. Po završetku praktičnog dela obuke, polaznici polažu završni ispit. Okvirni period realizacije stručne prakse – praktičnog dela obuke je jun – septembar 2019. godine.
  • Kandidatima koji polože završni ispit, ostave najbolji utisak na praktičnom delu obuke i zadovolje zahteve partnerske kompanije, biće ponuđena mogućnost zapošljavanja.

Ukupan planirani broj polaznika obuke na radnom mestu je 18.

Kako se možete prijaviti?

Prijavljivanje za obuku se vrši dostavljanjem popunjene prijave u propisanom obrascu na e-mail ms@bips.no ili lično u prostorijama Business Innovation Programs-a (BIPS), Trg topolivaca 4, kancelarija 1, svakog radnog dana od 9.00 do 14.00 časova.

Rok za prijavu je 15.06.2019. god.

Sva eventualna pitanja možete postaviti putem e-maila ms@bips.no ili telefona 060/4405569.