JAVNI POZIV ZA OBUKU I PRAKSU -OPERATER/KA NA CNC MAŠINI

October 21, 2017
October 21, 2017 BIPS

 JAVNI POZIV

za učešće u obuci i praksi za poziciju Operater/ka na CNC mašini

Kompanija „Milanović inženjering“ d.o.o., Business Innovation Programs i Politehnička škola Kragujevac započeli su implementaciju projekta „Novi poslovi za kragujevačku omladinu u sektoru prerade metala“. Projekat se realizuje u okviru programa „E2E – Znanjem do posla: Razvijanje veština mladih i javno-privatno partnerstvo u Srbiji“ koji finansira Švajcarska Agencija za razvoj i saradnju.

Projekat pruža šansu nezaposlenim mladim osobama da učestvuju na treningu za zanimanje Operater/ka na CNC mašini i dobiju zaposlenje u kompaniji Milanović inženjering. U okviru projekta biće organizovana 10-dnevna teorijska obuka za 35 odabranih kandidata/kinja. Nakon toga, 20 najuspešnijih polaznika/ca će učestvovati u praktičnoj obuci u pogonima kompanije Milanović inženjering u trajanju od 30 radnih dana. Tokom praktične obuke biće obezbeđena podrška mentora i nadoknada troškova svih polaznicima/ma, a najuspešniji polaznici/ce  dobiće priliku da ostanu da rade na mestima Operatera na CNC mašinama u kompaniji Milanović inženjering.

Ko se može prijaviti?

  • Mladi od 18 do 30 godina
  • III ili IV stepen stručne spreme tehničkog smera (mašinskog, tehničkog i tehnološkog)
  • Informatička pismenost (poznavanje programa MS Office)

Prijava

Javni poziv za prijavljivanje kandidata otvoren je od 23.09.2017. do 16.10.2017. godine. Zainteresovani kandidati/kinje se mogu prijaviti tako što će dostaviti svoju radnu biografiju:

  • E-mailom, na adresu: sekretar@politehnicka.kg.edu.rs
  • Lično, tako što će doneti prijavu u prostorije Politehničke škole, Kosovska br.8, u novoj školi – kancelarija pomoćnika direktora, br. 35, svakog radnog dana u vremenu od 8 do 12 časova.
, , , , ,