Pastai Testenine

Pastai je proizvođači paste, dručiji od drugih, inovativni i kreativni. Oni su mala kompanija koja je nastala iz porodične ljubavi prema dobroj pasti. Uglavnom ručno proizvode tradicionalnu i modernu pastu u više od 50 varijeteta ukusa i oblika

Misija kompanije:

Da ponudimo visoko kvalitetne proizvode koji će zadovoljiti ukus najzahtevnijih ljubitelja paste. Mi želimo da ponudimo nešto drugačije, inovativno i kreativno.

Vizija komapnije:

Da podstaknemo ljude da na brz (3 minuta) i lak način pripreme ukusan, zdrav, drugačiji obrok, bez šećera koji zadovoljava potrebe dinamičnog života u 21. veku.

U njihovoj trenutnoj ponudi nalazi se testenina u pakovanju od 400g koja se može podeliti u nekoliko pod grupa

  • Začinska testenina sa dodacima (kopriva, majčina dušica i nana, ruzmarin i origano, peršun i bosiljak, spanać, čili paprika)
  • Integralna testenina (pšenica, raž, spelta, ječam, ovas, proso, heljda),
  • Slatka testenina (limun, cimet, čokolada, vanila),
  • Sveža testenina (lazanje i ravioli, taljalatele),

Pastai proizvode možete pronaći u preko 50 prodavnica zdrave hrane širom Srbije, mnogim malopordajnim lancima, kao i u reprezentativnim predstavnicima HORECA sektora. Svoje proizode izvoze na tržišta Hrvatske, Rusije i Tajvana.

Tokom učešća u BIPS Premuim Food Hub-u, kompanija je uz podršku naših eksperata razvila potpuno novu pastu – Fitness Protein Pasta.

Pored razvoja novih proizvoda, u okviru Hub-a značajno je unapređen dizajn proizvoda, vizuelni identitet kompanije i logo. Dodatna podrška ostvarena je na polju pristupa tržištu i finasijma kroz brojne edukacije i nastupe na prodajno promotivnim sajmovima.