PREDSTAVLJANJE BUSINESS INNOVATION PROGRAMS-a (BIPS-A) NA OTVARANJU OMLADINSKOG KLUBA KANCELARIJE ZA MLADE GO VRAČAR

July 21, 2018
Posted in Vesti

Dana 20. jula 2018. godine u Centru za obrazovanje i kulturu ,,Božidarac” otvorene su nove prostorije omladinskog kluba Kancelarije za mlade GO Vračar. Na ceremoniji otvaranja, predstavnici BIPS-a su, na poziv domaćina, kao specijalni gosti održali prezentaciju svoje organizacije i prisutne upoznali sa dosadašnjim aktivnostima i poslovnim planovima za budućnost.

Kancelarija za mlade GO Vračar ima za cilj da unapredi položaj mladih, pokrene preduzetnički duh i mnogobrojne projekte pod sloganom ,,Vračar po meri mladih”. U ostvarivanju svojih ciljeva Kancelarija za mlade prepoznala je BIPS kao relevantnu organizaciju čije iskustvo i dosadašnji postignuti rezultati u oblasti preduzetništva i zapošljavanja mladih, mogu da kroz zajedničku saradnju doprinesu ostvarivanju gore pomenutih ciljeva.

Kancelarije za mlade i BIPS-a postavili su temelje buduće saradnje u obalstima omladinskog preduzetništva, zapošljavanja mladih i stavranju preduslova za kvalitetniji život mladih.  Otvaranju je prisustvovao predsednik opštine prof.dr Milan A. Nedeljković i mnogobrojni uvaženi gosti.