Truff Truff

Truff Truff je porodična preduzetnička firma iz Novog Sada koja se bavi proizvodnjom i plasmanom proizvoda od  tartufa. Glavna odlika brenda je vrhunski kvalitet sa  jedinstvenom kombinacijom ukusa i  prirodnom aromom tartufa proverenog porekla. Proizvodi koje kompanija pravi i plasira su svi napravljeni od jesenjeg crnog tartufa bez veštačkih aroma i konzervansa. Proizvodi kompanije su: Bademov namaz sa crnim tartufima, Tartufi u ljutoj uljanoj marinadi, Džem od narandže sa crnim tartufima.

Tokom boravka u habu, kompanija je razvila četiri nova proizvoda i postigla značajne rezultate u svim oblastima podrške:

  • Tehnologija – razvijeno novo tehnološko rešenje za konzervaciju korišćenjem kalijum sorbata, nakon čega je panel eksperata dodelio proizvodu zlatnu medalju za kvalitet, nova proizvodna oprema je nabavljena i proizvodnja je preseljena u novi pogon koji zadovoljava HACCP standard, razvijene su deklaracije za 10 proizvoda;
  • Dizajn – urađen je potpuni rebranding, razvijen novi logo, novo pakovanja i novi promo materijal;
  • Pristup tržištu – proizvodi su plasirani u 10 novih maloprodajnih lanaca i na četiri nova strana tržišta;
  • Pristup izvorima finansiranja – pružena je podrška za pristup eksternim izvorima finansiranja za širenje i unapređenje proizvodnog pogona.