“VIKENDI KOD OLIVIE”

December 3, 2018
Posted in PFDH, Vesti
December 3, 2018 BIPS

Mesto: Olivia Market, Mutapova 42; Beograd

Vreme: Subota 8.12, Nedelja 9.12. Subota 15.12 i Nedelja 16.12. od 12h

Sa ponosom predstavljamo manifestaciju “Vikendi kod Olivie”, dešavanje koje se organizuje po prvi put sa ciljem promovisanja i pozicioniranja domaćih proizvođača visokokvalitetnih i organskih proizvoda.

Želja i namera svih organizatora, kao i učesnika ove manifestacije pre svega jeste spajanje proizvođača hrane sa njenim korisnicima i ostvarivanje direktne komunikacije na relaciji proizvođač-potrošač radi stvaranja međusobnog poverenja i razumevanja.
Međutim, ništa manje važan cilj ove ideje jeste i kvalitetno druženje na jednom, pre svega, autentičnom mestu kao što je Olivia Market.

Ovu manifestaciju, orgnizuje PREMIUM FOOD DESIGN HUB, projekat pokrenut od strane Business Innovation Programs Serbia (BIPS) i kompanije Desing Taste Centar, pored Olivie, čiji ljudi pružaju organizacionu pomoć, a uz svesrdnu podršku organizacije USAID.

VREME JE DA UŽIVAMO U ZDRAVIM UKUSIMA

Posetioci manifestacije “Vikendi kod Olivie” imaće priliku da probaju različite unpređene i novo razvijene proizvode, kao i da uživaju u ukusima autentičnih domaćih proizvođača koji su u svoje recepture uneli iskrenu ljubav i strast.

U ova četiri dana svi posetioci Mutapove 42 imaće priliku da se upoznaju sa sledećim proizvođačima i brendovima:

SUBOTA, 08.12.

Iplum    

FruitFusion (NatBar)

Truff Truff

NEDELJA, 09.12.

Urbani farmeri

Dolovac organic i tradicija

SUBOTA, 15.12.

Šumska tajna, Stanišić Bio

Real Red Raspberry

NEDELJA 16.12.

ZdrawoSlatko, Rawfood

BioLitus

Pored toga što će biti u mogućnosti da degustiraju proizvode, kao i da lično od proizvođača čuju sve o načinu proizvodnje, posetioci će moći i da ih na licu mesta i kupe.

Vidimo se kod Olivie!